Kongremiz TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) ev sahipliğinde “Büro Yönetiminde Yeni İş Modelleri ve Sürdürülebilirlik” temasıyla gerçekleştirilecek 3. Uluslararası 18. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Ulus Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü'nün TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2223/B-Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Programına yaptıkları başvuru kabul edildi. Birçok bilim insanı ve sektör temsilcisinin bilgi ve deneyimlerini paylaşmak, geleceğe yön vermek, kavramsal çerçeve ile sektör uygulamalarını karşılaştırmak ve bilimsel çalışmalara zemin hazırlaması amacıyla yurt içinde düzenlenen etkinliklere destek veren BİDEB, BARÜ Ulus Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü’nün başvurusunu onaylayarak destek kapsamına aldı.

2000 yılından bu yana Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde düzenlenen “Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi” (BÜROKON) bu yıl BARÜ Ulus Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü ev sahipliğinde 1 – 2 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek.

Kongre hazırlık süreçlerinde ve TÜBİTAK 2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Programına başvurumuzda desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN'a, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Şükrü Teoman GÜNER'e ve bir ekip olarak özveri ile çalıştığımız Kongre Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kongre Düzenleme Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bilim dünyasına ve özellikle de kongremize olan destekleri için TÜBİTAK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’a ve TÜBİTAK BİDEB Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Faruk Ursavaş’a teşekkür ediyoruz.

BÜROKON - 2024
Kongre Yürütme Kurulu